Wrapping

01
Vi har

Udstyret & Kompetencerne.

Skal jeres firmabiler være mere synlige, genkendelige og skille sig ud fra mængden, samt skal de signalere en professionel virksomhed?

Har du visionen, så har vi planen!

Hos Megatryk tilbyder vi wrapping af firmabiler, personbiler og meget mere. Mængden og materiale vil vi i samarbejde finde frem til, så det opfylder jeres behov. Indholdet af wrappingen kunne være jeres logo, brand eller noget helt tredje. Ved at få lavet wrapping, kan I skille jer ud, få blikfang og fokus på jeres virksomhed. Vi har kompetente og dedikerede wrappere, som udfører wrapping, så I når i mål med jeres ambition. 

Alt wrapping udføres og leveres i høj kvalitet. Vi har vores produktion lokalt i Odense. 

Hos Megatryk bestræber vi os efter tilfredse kunder, som ønsker at komme igen med nye udfordringer og opgaver. Igennem dialog med os, skal vi nok finde den helt rigtige løsning til jer. 

 

Kontakt os nu på 70 25 70 07 eller på info@megatryk.dk


Wrapping

Hos Megatryk udfører vi wrapping så dit budskab, logo og virksomhed kan blive vist frem på bedste vis. Ved at vælge wrapping af jeres firmabiler, kan I sprede budskabet omkring jeres firma, og gøre jeres firmabiler genkendelige.  Bildekoen bliver unikt lavet, så den passer til jeres biler, og igennem samarbejdet med os, finder vi det rigtige materiale til jeres brug. 

Lokal produktion

Wrappingen foregår i samme bygning, som vi har kontor hvilket betyder, at der er et tæt samarbejde imellem montører og grafikere, som er med til at sikre kvaliteten af produktet. Vi har vores professionelle montører til at udføre din opgave, ligesom du ønsker det. Montørerne og grafikerne udviser alle høj faglighed og produktforståelse, som er med til at sikre dig et kvalitetsprodukt, når du begynder et samarbejde med Megatryk. 

Dig i højsædet

Hos Megatryk er I altid i højsædet, vi prioriterer kvalitet og service. Igennem dialog med os, finder vi den helt rigtige løsning til jer. Vi udfører unik wrapping, så I kan fremvise jeres budskab, eller reklamere for jeres brand og virksomhed efter jeres behov.

Klienter som Megatryk har lavet wrapping for:

Skab kontakt nu!

Hvis du tror vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vi glæder os til samarbejdet. 

70 25 70 07
Info@megatryk.dk