Wrapping

01
Vi har

Udstyret & Kompetencerne.

Skal jeres firmabiler være mere synlige, genkendlige og skille sig ud fra mængden, samt skal de signalere en professionel virksomhed?

Har du visionen, så har vi planen!

Hos Megatryk udbyder vi wrapping til firmabiler, personbiler og meget mere. Mængden og materiale vil vi i samarbejde finde frem til, så det fylder jeres behov. Indholdet af wrappingen kunne være jeres logo, brand eller noget helt tredje. Ved få lavet wrapping, kan i skille jer ud, få blikfang og fokus på jeres virksomhed. Vi har kompentente og dedikerede wrappere, som udfører wrapping, så i når i mål med jeres ambition. 

Alt wrapping udføres og  udleveres i høj kvalitet. Vi laver vores produktion lokalt i Odense. 

Hos Megatryk bestræber vi os efter tilfredse kunder, som ønsker at komme igen med nye udfordringer og opgaver. Igennem dialog med os,  skal vi nok finde den helt rigtige løsning til jer. 

 

Kontakt os nu på 70 25 70 07 eller på info@megatryk.dk


Wrapping

Hos Megatryk udfører vi wrapping så dit budskab, logo og virksomhed kan blive vist frem på bedste vis. Ved at vælge wrapping af  jeres firmabiler, så kan i sprede budskabet omkring jeres firma, og give jeres firmabiler genkendelig.  Bildekoen er bliver unikt laver, så den passer til jeres bil, og igennem samarbejdet med os, finder vi det rigtige materiale til jeres brug. 

Lokal produktion

Wrappingen foregår i samme bygning, som vi har kontor, hvilket betyder at der et tæt samarbejde imellem montører og grafikerne, som er med til at forsikre kvaliteten på produktet. Vi har vores profesionelle montører til at udføre din opgave, ligesom du ønsker det. Montørerne og grafikerne udviser alle høj faglighed og produktforståelse, som er med til at forsikre dig et kvalitetsprodukt, når du begynder et samarbejde med Megatryk. 

Dig i højsædet

Hos Megatryk er I altid i højsædet, vi prioriterer kvalitet, service, og igennem dialog med os, finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vi udfører unik wrapping, så i kan fremvise jeres budskab, eller reklamere for jeres brand og virksomhed efter jeres behov.

Klienter, som Megatryk har lavet wrapping for.

Skab kontakt nu!

Hvis du tror vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig. Vi glæder os til samarbejdet. 

70 25 70 07
Info@megatryk.dk