Display

Displaysystemer er til jer når I nemt og hurtigt skal kunne fremvise jeres virksomhed, brand, logo, produkt og meget mere, når og hvor I ønsker det.

Har du visionen, har vi planen!

Hos Megatryk tilbyder vi displays i form af pop-up vægge, roll-ups, diske og Megaframes, som nemt kan transporteres og opsættes, så de kan vise jeres budskab.  Displaysystemerne kan fremvise lige det print I ønsker, og ved brug af for eksempel Megaframes, kan jeres print blive fremvist i de helt store størrelser.

Alle displaysystemer leveres i høj kvalitet. Vi har vores produktion lokalt i Odense. 

Hos Megatryk bestræber vi os efter tilfredse kunder, som ønsker at komme igen med nye udfordringer og opgaver. Igennem dialog med os, skal vi nok finde den helt rigtige løsning til jer. 

 

Kontakt os nu på 70 25 70 07 eller på info@megatryk.dk


Roll ups & Pop-up vægge.

Fremvis jeres budskab uanset hvor I er og når I er der. Om det er til udstillinger, messer, virksomhedsarrangementer og meget mere, så fungerer roll ups & pop-up vægge, som en nem og hurtig måde at opstille jeres indhold, samt fremvise jeres brand eller logo. Brugen af roll ups eller pop-up vægge skaber både blikfang og fokus på jeres virksomhed, der hvor I er. 

Diske til events.

Hos Megatryk tilbyder vi diske, hvor I kan få fremvist jeres virksomhed, logo, brand og meget mere på jeres diske, så dem der ser jeres diske, ikke er i tvivl om hvem I er. Om det er til messer, events, virksomhedsarrangementer osv., så kan Megatryk i samarbejde med jer finde den helt rigtige løsning til jeres opgave.

Megaframes.

Fremvis jer budskab via Megaframes, som lader jer vælge den størrelse af ramme og print, som passer jer. Printet kan nemt pilles af og gemmes til senere brug, og rammen kan bruges igen og igen med nye print. Megaframes lader dig fremvise det print du ønsker, når du ønsker det.

Skab kontakt nu!

Hvis du tror vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vi glæder os til samarbejdet. 

70 25 70 07
Info@megatryk.dk