Megatryks ydelser

01
Samarbejde med Megatryk

Hvad vi gør

Hos Megatryk laver vi print, grafik, tryk og meget mere, lige efter dit ønske til dig eller din virksomhed.

Har du visionen, har vi planen!

Megatryk er din samarbejdspartner, når du skal have lavet din vision til virkelighed. Vi kan fremstille print, tryk, grafik, bildeko og meget mere, lige efter dit ønske. Størrelsen, materialet og variant af tryk finder vi ud af sammen, så det passer lige præcis til din opgave. 

Alle Megatryks ydelser leveres i høj kvalitet. Vi har vores produktion lokalt i Odense. 

Hos Megatryk bestræber vi os efter tilfredse kunder, som ønsker at komme igen med nye udfordringer og opgaver. Igennem dialog med os, skal vi nok finde den helt rigtige løsning til jer. 

 

Kontakt os nu på 70 25 70 07 eller på info@megatryk.dk


Bildeko/wrapping

Mangler du at kunne sprede budskabet om din virksomhed, komme ud med dit budskab, eller synes du firmabilen mangler noget ekstra? Hos Megatryk kan vi lave bildeko/wrapping lige efter dit ønske og bil. Vi laver bildekoen samme sted, som vi har kontor, hvilket betyder et tæt samarbejde med grafikerne og produktionen. Vi har professionelle montører, som gennemtænkt udfører opgaven, så det passer til dit behov. 

Skilte

Ønsker I at jeres forretning eller virksomhed kommer til at skille sig mere ud og få mere fokus? Megatryk hjælper jer med at formidle jeres budskaber, brand og meget mere ved hjælp af skilte. Hos Megatryk kan vi få jeres brand eller budskab formidlet og udformet ligesom I ønsker det, så det passer til jeres ambition. 

Print både i stort & småt

Hvis I skal have lavet visitkort, kuverter med jeres logo på, eller det helt store print til at dække jeres facade, så er Megatryk det rigtige valg. Vi tilbyder print, som er lavet så det passer til jer. Materialet og mængden finder vi ud af i samarbejde jer, så det opfylder jeres behov. 

Banner & Flag

Bannere bliver brugt på mange måder, for eksempel som reklamebanner for at fremhæve jeres virksomhed, eller til stilladsbanner så der ingen tvivl er om, hvem der står bag arbejdet. Hos Megatryk leverer vi bannere og flag til jeres virksomhed, så I nemt kan reklamere for jeres virksomhed samt fremvise jeres logo og brand. Størrelse og materiale finder vi ud af sammen, så I når i mål med jeres ambition. 

Display

Hos Megatryk tilbyder vi displaysystemer, som I nemt kan transportere, udfolde og fremvise efter jeres hensigt.

Displaysystemerne kommer i form af pop-up vægge, roll-ups, MegaFrames og diske til brug efter jeres ønske. I samarbejde med Megatryk kan vi finde det helt rette displaysystem, så det formidler det budskab I ønsker, samt format, størrelse og materiale så det passer til jeres ambition.

Grafisk Design

Skal I skille jer ud fra mængden, få en ny identitet, optimere jeres logo, eller måske noget helt andet? Hos Megatryk kan vi hjælpe jer i mål med jeres projekt, så I får et professionelt og gennemtænkt produkt. Vi udfører design til logo, bildeko, kampagner, tryksager og meget andet grafisk arbejde. Megatryk fungerer ikke bare som leverandør til jeres opgave, men som en samarbejdspartner, der også rådgiver igennem hele processen.  

Fandt du ikke den rigtige løsning? Intet problem.

Hvis den løsning som I har brug for, ikke var blandt de ovennævnte, så har vi sikkert den rigtige løsning til jer alligevel. Vi har mere end 100 års erfaring og en skarp produktforståelse, som sikrer jer et professionelt og gennemtænkt produkt, som passer til jeres ambition. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Skab kontakt nu!

Hvis du tror vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vi glæder os til samarbejdet. 

70 25 70 07
Info@megatryk.dk