Print både stort & småt

Skal i have udfyldt jeres facade med jeres budskab, eller skal du måske have lavet visitkort med logo?

Print efter dit behov.

Hos Megatryk udbyder vi et bredt sortiment af print. Vi kan udføre printet i den størrelse, mængde og format, som i ønsker. Vi vil i samarbejde med jer, finde det helt rigtige print til jeres ambition, om det skal være det store print, som kan fremvise ens budskab på afstand, eller om det er det lille print, som viser ens brand og logo på en brochure eller et visitkort, som du roligt kan distribuere, efter et samarbejde med os. 

Alt småt & stort print udleveres i høj kvalitet. Vi laver vores produktion lokalt i Odense. 

Hos Megatryk bestræber vi os efter tilfredse kunder, som ønsker at komme igen med nye udfordringer og opgaver. Igennem dialog med os,  skal vi nok finde den helt rigtige løsning til jer. 

 

Kontakt os nu på 70 25 70 07 eller på info@megatryk.dk


Stort Print

Megatryk giver jeg muligheden for at fremvise jeres budskab og indhold i de helt store størrelser og formater. Om det er print til at dække facaden udenfor på jeres bygning, eller om det er indenfor til udstilling, så finder vi  den helt rigtige løsning til jer. 

Småt Print

Megatryk giver også jer mulighed for print i den mindre variant i form af brochure, visitkort, konvolutter med print på, og meget mere. Ved at anvende småt print som brochure, konvolutter med print på og visitkort, får I muligheden for, at give kunden jeres brand og logo håndgribeligt, som giver en mere personlig kontakt til jeres kunder. 

Lige dit format og størrelse

I samarbejde med os finder vi det helt rigtige format og størrelse, som passer til jeres behov. Det forsikrer vi igennem vores høje produktforståelse, skarpe faglighed og årige erfaring. Vi ser frem til samarbejde med jer, og vi er der hele vejen igennem processen. 

Skab kontakt nu!

Hvis du tror vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig. Vi glæder os til samarbejdet. 

70 25 70 07
Info@megatryk.dk