Print både stort & småt

Skal I have udfyldt jeres facade med jeres budskab, eller skal du måske have lavet visitkort med logo?

Print efter dit behov.

Hos Megatryk tilbyder vi et bredt sortiment af print. Vi kan udføre printet i den størrelse, mængde og format, som I ønsker. Vi vil i samarbejde med jer, finde det helt rigtige print til jeres ambition, om det skal være det store print, som kan fremvise jeres budskab på afstand, eller om det er det lille print, som viser jeres brand og logo på en brochure eller et visitkort.

Alt småt & stort print leveres i høj kvalitet. Vi har vores produktion lokalt i Odense. 

Hos Megatryk bestræber vi os efter tilfredse kunder, som ønsker at komme igen med nye udfordringer og opgaver. Igennem dialog med os, skal vi nok finde den helt rigtige løsning til jer. 

 

Kontakt os nu på 70 25 70 07 eller på info@megatryk.dk


Stort Print

Megatryk giver jer muligheden for at fremvise jeres budskab og indhold i de helt store størrelser og formater. Om det er print til at dække facaden på jeres bygning, eller om det er indenfor til udstilling, så finder vi den helt rigtige løsning til jer. 

Småt Print

Megatryk giver jer også mulighed for print i den mindre variant, i form af brochurer, visitkort, konvolutter med print på, og meget mere. Ved at anvende småt print så som brochurer, konvolutter med print på og visitkort, får I muligheden for, at gøre kunden jeres brand og logo håndgribeligt, som giver en mere personlig kontakt til jeres kunder. 

Lige dit format og størrelse

I samarbejde med os finder vi det helt rigtige format og størrelse, som passer til jeres behov. Det sikrer vi igennem vores høje produktforståelse, skarpe faglighed og mangeårige erfaring. Vi ser frem til at samarbejde med jer, og vi er der hele vejen igennem processen..

Skab kontakt nu!

Hvis du tror vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vi glæder os til samarbejdet. 

70 25 70 07
Info@megatryk.dk