Om Megatryk

01
Megatryk

Hvem vi er

Hos Megatryk leverer vi grafik, print, tryk og meget mere i høj kvalitet.

Megatryk har adresse i Odense, hvor vi har kontor og produktion samme sted. Det giver os mulighed for et tæt samarbejde med produktionen, som er med til at sikre et gennemtænkt og professionelt produkt.

Kontakt os på 70 25 70 07
E-mail: info@megatryk.dk

Vi hos Megatryk er et team af professionelle med alsidig faglighed og produktforståelse, som tilbyder løsninger, der udviser høj standard og et kompetent udtryk. Vi vil i samarbejde med dig, komme frem til den helt rette løsning for dig, som når din ambition. Vi sætter kundekontakten og den personlige oplevelse højt, hvilket betyder, at vi er ikke bare en leverandør, men også din samarbejdspartner. 

Megatryk blev etableret i 2010, men vi har en samlet erfaring på over 100 år. Vores professionelle grafikere og montører giver os en omfattende produktforståelse, som også viser sig i vores arbejde. Vi tilbyder gennemtænkte løsninger af høj kvalitet, der er lavet efter dit ønske.

02
Mød Megatryk

Teamet

Kenneth Kontakt

Kenneth


Partner & Grafiker
John kontaktbillede

John


Partner & Salg
Benjamin kontakt

Benjamin


Art Director

Klaus


Skilte & Montage
Tina

Tina


Print- & Efterbehandling
Simon om Megatryk billede

Simon


Wrapper/bildeko
Patrick

Patrick


Wrapper/bildeko
1.

Vores mission

Vores mission er, at levere grafik, print og tryk i høj kvalitet, som kan få dit budskab formidlet bedst. 
2.

Vores vision

Vores vision er at gøre din idé til virkelighed. 
3.

Vores løfte

Vi lover jer, at vi leverer et gennemtænkt produkt af høj kvalitet, som møder jeres krav. Det opnår vi igennem vores produktforståelse og professionelle tilgang. 
03
Udpluk af Klienter

Skab kontakt nu!

Hvis du tror vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vi glæder os til samarbejdet. 

70 25 70 07
Info@megatryk.dk