Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Megatryk.dk
Megatryk aps

 

 u u u u u u

 

Print

Banner og flag

Skilte

Display

Tryksager og merchandise

Bildekoration

Fra små labels til store facadeprint

 

Print på alle typer medier og materialer til udendørs- og indendørsbrug.

 

Det er vigtigt at kende til anvendelsen og levetiden, når der skal træffes det rigtige valg af materiale samt print metode. Dette sikres gennem høj faglighed og vejledning, som vi kan tilbyde vores kunder.

 

Produkterne kan være kampagnefolie, streamers, poster, gulvreklamer, wallpaper, busfolie, indpakningsfolie, canvas, presenning og netbannere osv.

 

Vi kan også tilbyde storformat UV-print direkte på materialer som f.eks. træ, akryl, plast, metal, stof, PVC plader og presennings materiale. Færdiggørelse, efterbehandling og speciel opgaver.

 

Den rigtige efterbehandling sikrer en god finish og øger holdbarheden. Vi tilbyder vores kunder flere former færdiggørelse enten i form af mat eller blank laminering, antigraffiti laminat, opklæbning, lakering, stansning, bukning, fræsning og laserskæring. Vi kan også konturskære til labels, mærkater, servicemærker osv.

 

Miljøvenlige print, vores HP og Agfa UV printere printer med miljøvenlige blæktyper, som er svanemærket efter nordiske normer.

 

Vi løser mange speciel opgaver for vores kunder, enten ved egen hjælp eller igennem vores netværk.

Print i kæmpeformater

 

Print i storformat giver ubegrænsede muligheder, uanset hvilke motivtyper, du gerne vil vise.

Samtidig har du med Megatryk en sparringspartner, der er førende på markedet, når det gælder digitale printløsninger. Vi råder blandt andet over de største kompetencer og den nyeste teknologi på området.

 

Alt kan illustreres og størrelserne er ubegrænsede. Det afhænger helt af opgavens karakter, når du og vi vælger det medie, dit budskab skal printes på. Det kan være lige fra netbanner til presenning. Vi rådgiver naturligvis om, hvilke løsningsmodeller, der passer bedst til dit behov, dit budskab og den ramme, løsningen skal indgå i.

Bliv synlig i alle formater, både indendørs og udendørs

netbannere

 

gulvreklamer

 

wallpaper

 

streamers

 

canvas

Print

Megatryk ApS - Tarupvej 57 - 5210 Odense NV - CVR 32667333 - Sydbank 6845-1379892

www.megatryk.dk - info@megatryk.dk - © Megatryk ApS - All rights reserved