Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Velkommen til Megatryk. Hans Egedes Vej Odense NV
Megatryk.dk
Megatryk aps

 

 u u u u u u

 

Om os

Læs vores salgsbetingelser her

Vi vil være en samarbejdspartner for vore kunder - ikke bare en leverandør

 

En god kunde er en tilfreds kunde

 

Megatryk ApS er etableret i 2007 - men vi har mere end 25 års erfaring inden for den grafiske branche. Sammen med den teknologiske udvikling og den ændrede efterspørgsel er vi gået fra kun at være en produktionsvirksomhed til at være multikunstnere med kundens ønsker som 1. prioritet. Det er blandt andet derfor vi konstant udvider og opdatere maskinparken og vores kompetencer, for at følge med udviklingen - og i mange tilfælde være med til at skabe udviklingen.

 

Hos Megatryk ApS har vi et bredt samarbejde med stærke leverandører i Danmark og EU. Vi står inde for en sikker levering til den aftalte tid - og en kvalitet uden kompromis. På den måde er vi hele tiden sikre på, at maskinparken er helt up-to-date hvad angår hastighed, kvalitet, formater og grøn teknologi.

 

En god kunde for Megatryk ApS er en tilfreds kunde, som ønsker at komme igen med nye udfordringer og opgaver. Det er de kunder, vi stræber efter.

 

Skal du være vores næste kunde?

Fokus på individuelle behov

 

Vores kunder har et stadigt stigende behov for totalløsninger. Derfor har vi hos Megatryk løbende udviklet vore kompetenceområder, således at vi er i stand til at udvikle og rådgive om den komplette løsning af profilering og synliggørelse af vores kunders produkter. Vi giver din kampagne ensartet profil og succes.

 

Fra den første idé

Vi kender til det spillerum, som fra starten af en kampagne er nødvendigt for,   at holde en linje i de kreative idéer. Vi kan kombinere de muligheder, der giver det optimale mix af effektive virkemåder og praktiske samt omkostningsrigtige løsninger.

 

Oplæg

En tydelig visualisering er særdeles vigtig for at få overblik over de elementer, som skal indgå i en samlet kampagne. Vi har de tekniske ressourcer til at levere dette overblik, og vi er også bevidste om at give et økonomisk overblik, som du kan regne med.

 

Produktion

Vi vil planlægge og styre hele denne proces, og vi tilbyder at levere alle elementerne i den løsning, du har valgt. I denne del af processen er kvalitet samt leveringssikkerhed vore nøgleord. Vores medarbejdere har, hvad der skal til, for at vi tør garantere, at intet er overladt til tilfældighederne. Din kampagne har vores fulde opmærksomhed i et professionelt produktionsapparat.

 

 

 

 

 

Distribution

Nøjagtig koordination af en kampagnes elementer er afgørende for virkningen. De rette ting skal være det rette sted på det rette tidspunkt. Det sørger Megatryk for. Læn dig blot tilbage i sikker forvisning om, at alle aftaler bliver overholdt.

 

Logistik

Et givtigt samarbejde kræver mulighed for hurtig genbestilling og eventuelt styring af et lager. Alt dette giver Megatryk dig mulighed for. Vi kan efter aftale  spare dig for de tidsmæssige belastninger, det vil medføre selv at skulle administrere genproduktion og lagerføring.

 

Montage

Som den sidste del af en vellykket konceptløsning, vil vores dygtige montører sørge for, at det færdige resultat fremtræder optimalt. Selve produktets gode kvalitet skal hænge sammen med præsentationen af din profil og skiltning over målgruppen.

 

Megatryk har fokus på dit individuelle behov og krav, hvilket er med til at højne kvaliteten af din visuelle identitet. Vi vil gøre vores yderste for, at du og alle andre er enige med os, når vi siger – Megatryk – så nemt er det!

 

Lad os inspirere

Megatryk ApS - Tarupvej 57 - 5210 Odense NV - CVR 32667333 - Sydbank 6845-1379892

www.megatryk.dk - info@megatryk.dk - © Megatryk ApS - All rights reserved