Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Megatryk.dk
Megatryk aps

 

Megatryk display system til messer Megatryk Roll up

 

 u u u u u u

 

Print

Banner og flag

Skilte

Display

Tryksager og merchandise

Bildekoration

Displaysystemer udmærker sig ved at de er lette at transportere, hurtige at slå op, nemme at flytte rundt på og placere lige der, hvor dit budskab får mest opmærksomhed.

Alle vores systemer er kvalitetsprodukter, som er testet og afprøvet gennem lang tid, så du ikke risikere at stå med en roll up, brochureholder eller andet som ikke fungere som det skal. Du kan få dine roll ups med print på PP-medie, lamineret eller ej. Eller du kan vælge den meget eksklusive løsning og få det lavet i stof.

 

Kontakt os og få et tilbud på design, produkt og levering.

     Pop-up vægge og diske

 

Pop-up vægge og diske er den oplagte mulighed for, at skabe opmærksomhed omkring ens messestand. Pop up vægge skaber rammerne, og en messedisk skaber omdrejningspunktet omkring din messestand.

 

Alle typer pop up vægge og diske er transportable, og hurtige at slå op.

     MegaFrames

 

MegaFrames er et unikt og enkelt system, der består af aluprofiler, hvorpå der klemmes et tekstil banner ved hjælp af den påsyede gummiliste.

 

MegaFrames har en fleksibilitet der gør det fantastisk velegnet til messestande, butiksdekoration, butiksindretning som f.eks. display, indbygningsmodul, vægdekoration, loftdekoration, lyskasse og rumdeler.

     Roll-ups

 

Roll-ups er den nemme og transportable løsning til, at fremvise eller sælge ens budskab. Eksempelvis på en messe eller i en butik.

 

Roll up bannere er transportable, da der medfølger en smart taske, som systemet hurtigt kan pakkes sammen i.

 

Megatryk Roll up

Display

Megatryk ApS - Tarupvej 57 - 5210 Odense NV - CVR 32667333 - Sydbank 6845-1379892

www.megatryk.dk - info@megatryk.dk - © Megatryk ApS - All rights reserved