Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Megatryk.dk
Megatryk aps

 

 u u u u u u

 

Print

Banner og flag

Skilte

Display

Tryksager og merchandise

Bildekoration

Bildekoration

For mange virksomheder er bildekoration en eksponering, der bringer en række forskellige budskaber ud til mange ”modtagere”.

Det kan både være modtagere, der er i markedet for det pågældende budskab – og reagerer på det. Eller det kan være modtagere, der ikke er i markedet, men bliver inspireret til at besøge hjemmesider o.s.v., når de har mødt et positivt budskab i trafikken.

 

Samtidig er der i dag utroligt gode muligheder for at lave en bildekoration, der sender lige præcis de signaler, du har brug for.

 

Vi dekorerer således i dag alle typer af personbiler, varebiler samt lastvogne og trailere. Løsningerne er individuelle, og spænder vidt fra den lille diskrete reklame på sælgerbilen, til store digitalprint på hele sider af lastvognstog.

 

Vi hjælper både håndværkeren med en enkelt servicevogn til storkunden med en hel vognpark, der skal dekoreres.

 

Vi kender værdien af og mulighederne for markedsføring i trafikken. Og vores medarbejdere giver altid et illustreret og gennemarbejdet forslag, før vi udarbejder den bedst mulige løsning.

 

Kontakt os og få et tilbud på produkt, layout og montering.

Bildeko hos Megatryk
Bildekoration hos Megatryk

Indpakning, dekorering eller solfilm? - Vi løser dine behov

Megatryk ApS - Tarupvej 57 - 5210 Odense NV - CVR 32667333 - Sydbank 6845-1379892

www.megatryk.dk - info@megatryk.dk - © Megatryk ApS - All rights reserved