Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Megatryk.dk
Megatryk aps

 

     Banner

 

Facadebannere er et fantastisk og fleksibelt kampagnemedie, som giver en stor synlighed og skærper interessen omkring din virksomhed.

Facadebannere kan udføres i stof, netbanner eller pvcdug, med ringe for ophæng eller vores specielle bannersystem som gør bannerskiftet til en leg.

 

     Logoflag og beachflag

 

Flag er et oplagt medie til eksponering af virksomhedens brand og budskab.
Det er en anderledes form for skiltning, det er i bevægelse og derfor mere synligt.

Beach- eller eventflag er en hurtig, nem og flot form for markedsføring. Det er en god måde at få opmærksomhed på ved events, indkørsel til virksomhed, foran butik osv.

 u u u u u u

 

Print

Banner og flag

Skilte

Display

Tryksager og merchandise

Bildekoration

Er din facade trist? Banner og flag er en super effektiv måde, at bruge sin egen facade eller parcel aktivt til kampagner.

 

Vi levere en høj trykkvalitet til både inden- og udendørs brug, og giver en professionel rådgivning omkring valg af medie, og færdiggørelse ud fra den ønskede anvendelse. Vi kan levere alt inden for bannere og logoflag.

 

Kontakt os og få et tilbud på design, produkt og levering.

 

Banner og flag

Megatryk ApS - Tarupvej 57 - 5210 Odense NV - CVR 32667333 - Sydbank 6845-1379892

www.megatryk.dk - info@megatryk.dk - © Megatryk ApS - All rights reserved